FOTO VIDEO Accident grav la intrare în Valu lui Traian. Un biciclist a fost luat pe capotă de o mașină

Biciclist lovit de o mașină la Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu
Biciclist lovit de o mașină la Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

Un bărbat din Râmnicu Vâlcea a ajuns în stare foarte gravă la spital după ce a vrut să facă un viraj imprudent și a fost lovit de un autoturism care circula regulamentar.

Accidentul a avut loc în zona aflată înaintea intrării în localitatea Valu lui Traian. Victima, un bărbat de 45 ani circula cu o bicicletă către Constanța. El a vrut să vireze la stânga peste linia dublă continuă, dar nu și-a dat seama că din spate venea un șofer care circula pe banda a doua.

Conducătorul auto, Viorel Ursu, de 62 ani din Constanța se afla la volanul unui Audi A4. El susține că a încercat să-l evite pe biciclist, dar acesta nu se oprea din mersul lui peste drum. Impactul a fost atât de violent încât bicicleta a fost aruncată pe partea dreapta a drumului, iar victima a ajuns pe sensul opus, la 15 metri depărtare.

Victima a suferit mai multe răni la cap, umăr și picioare. O ambulanță a sosit la locul accidentului 7 minute mai târziu. Echipajul a reușit să-l resusciteze pe bărbat și să-l transporte la spital. Chiar și așa, medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire.

Cei care îl cunoșteau pe biciclist spun că acesta era venit pe litoral pentru a-și găsi de muncă. El lucra ca muncitor necalificat în Valu lui Traian, iar la finalul programului a plecat să bea cu niște prieteni. Oamenii legii nu exclud faptul că victima să fi fost în stare avansata de ebrietate.

ATENȚIE: Imaginile care urmează sunt șocante!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*