FOTO VIDEO Accident grav în Siminoc. O femeie și un copil au fost răniți

O manevră greșită a fost pe punctul de a declanșa o tragedie.FOTO CTnews.ro

Un accident rutier s-a produs luni dimineață în localitatea Siminoc. O șoferiță și fiul său au ajuns la spital, după ce femeia a efectuat o manevră fără să se asigure.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, în jurul orelor 10.30, o femeie a condus autoturismul marca Audi pe DC 27 dinspre Murfatlar către Medgidia și ajungând în dreptul imobilului cu numărul 7 din localitatea Siminoc, nu s-a asigurat la efectuarea schimbării direcției de mers și intră în coliziune cu auto marca Mercedes Benz, condus de un bărbat.

În urma impactului, cele două mașini au ajuns într-un șanț și un stâlp de la marginea drumului. A fost nevoie de intervenția pompierilor de la Descarcerea ISU Dobrogea pentru a o scoate pe conducătoarea auto dintre resturile contorsionate ale mașinii.

În afară de conducătoarea auto a mai fost rănit și fiul acesteia, în vârstă de 13 ani care se afla în mașină cu ea. Băiatul a suferit un traumatism de coloana cervicală și lombară, iar mama sa, o fractură de membru și un traumatism de coloană.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*