FOTO VIDEO Accident cu mai multe mașini implicate în Constanța, lângă sediu ANAF

Poliția a ajuns la locul accidentului. FOTO CTNews.ro

Două persoane, un taximetrist și pasagera pe care o transportau au fost răniți, în urma unui accident rutier, iar cinci mașini au fost avariate.

Accidentul s-a produs în vecinătatea sediului ANAF de pe strada București, din municipiul Constanța. Potrivit polițiștilor, în jurul orei 16.55,un bărbat, de 43 de ani, a condus un autoturism pe strada Oborului, dinspre bd. IC Brătianu unde la intersecția cu strada București. Aici, pe fondul nerespectării semnificației indicatorului Oprire, a pătruns în intersecție, intrând în coliziune cu un autoturism taxi, condus de un bărbat, de 32 de ani, pe str. București, dinspre bd. 1 Decembrie. În urma impactului, cele 2 autoturisme implicate în accident au fost proiectate în alte 3 auto parcate.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto taxi și a pasagerei dreapta față din acesta.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*