FOTO VIDEO 60 de incendii de vegetație au avut loc în Constanța de la începutul lunii martie. Peste 540 de hectare au fost afectate

Zeci de incendii de vegetație uscată în doar câteva zile

Aproximativ 60 de incendii de vegetație uscată le-au dat bătăi de cap pompierilor constănțeni de la începutul lunii martie și până în prezent. Evenimentele sunt provocate de persoane necunoscute, în general pentru a igieniza anumite terenuri.

De la începutul lunii martie până pe 6 martie, pompierii constănțeni din cadrul ISU Dobrogea au acționat pentru a lichidarea mai bine de 60 de incendii pe raza întregului județ.  Din acestea, 42 au fost la vegetație uscată, gunoi, stuf, miriște sau viță de vie.

La fiecare solicitare în parte a intervenit cel puțin un echipaj de șapte pompieri cu autospeciale de stingere cu spumă și apă din cadrul tuturor subunităților din cadrul ISU Dobrogea Constanța.

La aceste evenimente au fost distruse peste 540 de hectare de teren, cauza probabilă a producerii lor fiind țigări aruncate la întâmplare sau foc deschis.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*