FOTO VIDEO 120 ani de la apariția mărcii Laurin & Klement, strămoșul Skoda, aniversați la Constanța

Expoziție cu strămășul mărcii Skoda la Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Expoziție cu strămășul mărcii Skoda la Constanța. FOTO Adrian Boioglu

O expoziție dedicată mărcii Laurin & Klement a ajuns în aceste zile la Constanța, la sediul Skoda – Avia Motors. Momentul marchează cei 120 ani de succes ai mărcii, așa că la malul mării a sosit și Ambasadorul Republicii Cehe la București, Excelența Sa Vladimir Valky, precum și Directorul Centrului Ceh, Frantisek Zakoval.

Expoziția poate fi vizitată de public larg până pe 4 mai, iar intrarea este liberă. Programul de vizitare este de luni până vineri, între 10.00 și 18.00 și sâmbătă între 10.00 și 13.00.

Evenimentul de la Constanța a fost încheiat cu o tombola. Norocosul câștigător a primit un weekend la munte cu Noua Skoda Superb.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*