FOTO Un „zmeu“ de 19 ani și cu permis de trei luni și-a băgat în spital mama și bunica

În urma impactului, mașina condusă de tânărul de 19 ani a fost serios avariată. FOTO IPJ Constanța

Trei persoane au ajuns sâmbătă după amiază la spital în urma unui accident rutier produs în localitatea Valea Dacilor. A fost vorba de nepăstrarea distanței regulamentare, dar analizând rezultatele, șoferul vinovat pare să fi avut viteză mare.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, sâmbătă în jurul orei 13.10, un tânăr, de 19 ani din localitatea Ciocârlia de Sus, a condus un autoturism Opel Tigra pe D.J. 381, în localitatea Valea Dacilor, dinspre A2 către Medgidia. La intersecția cu strada Tractorului, nu a păstrat o distanță de siguranță față de mașina care circula înaintea sa și a intrat în coliziune-spate cu aceasta, condusă de un bărbat, de 49 de ani, care circula în aceeași direcție de mers.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului și a celor 2 pasagere din primul autoturism, două femei de 39, respectiv 61 de ani. Pe numele tânărului care deține permisul de conducere din luna noiembrie 2017 a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și distrugere.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*