FOTO Un TIR s-a răsturnat pe DN 3 la intrarea în localitatea Valu lui Traian

TIR-ul s-a răsturnat pe carosabil. FOTO CTnews.ro

În dimineața de 29 octombrie, pe Drumul Național DN 3, la intrarea în localitatea Valu lui Traian dinspre Murfatlar, s-a răsturnat un autotren încărcat cu saci de porumb.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, autotrenul încărcat cu saci de porumb s-a răsturnat pe carosabil ca urmare a neadaptării vitezei la condițiile de drum – curbă. Șoferul autotrenului a rămas blocat în cabină, fiind solicitați pompierii ISU Dobrogea de la Descarcerare. Victima a reușit totuși să iasă până la sosirea acestora. În urma examinării medicale de la fața locului făcută de către echipajul SMURD, s-a stabilit că acesta a suferit un traumatism coloana lombară și membre, pacientul fiind transportat la spital

În zonă, traficul rutier este dirijat de poliția rutieră, circulându-se pe o singură bandă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*