FOTO Un polițist a accidentat o minoră ce traversa pe trecerea de pietoni, iar ulterior a izbucnit un conflict

S-a dovedit că șoferul vinovat era polițist în timpul liber. FOTO IPJ Constanța

O fată de 17 ani a ajuns marți după amiază la spital după ce a fost accidentată pe trecerea de pietoni de pe bulevardul Tomis, în zona Mega Image. Șoferul s-a dovedit a fi un polițist care a fost agresat de către însoțitorii fetei.

Accidentul s-a produs în jurul orei 14.20, pe bulevardul Tomis din Constanța, în condiții de trafic aglomerat, ploaie și carosabil umed. Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, un conducător auto nu a acordat prioritate de trecere unui pieton aflat în traversare pe marcajul pietonal. După accident s-a iscat un conflict între șofer și însoțitorii pietonului (copil), aplanat repede. Victima a fost transportată la spital cu o ambulanță, fiind diagnosticată cu un traumatism toracic.

Șoferul în vârstă de 23 de ani este polițist angajat al IPJ Constanța, aflat în timpul liber și conducea mașina personală.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*