FOTO Un nou sens giratoriu în Constanța. Primăria susține că a sistematizat intersecția de la Brotăcei

Orașul sensurilor giratorii, Constanța, nu se dezminte. Primăria Constanța a montat, peste noapte, unul nou în intersecția de la Brotăcei.

“Conducătorii auto sunt rugaţi să manifeste atenţie sporită în zonă şi să respecte regulile de circulaţie rutieră în noul sens giratoriu”, au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

Intersecţia străzilor Adamclisi și Suceava (Brotăcei) a fost resistematizată prin amenajarea unui sens giratoriu, care să rezolve problema traficului aglomerat din zonă.

După ce toată intersecţia a fost asfaltată, noaptea trecută, angajaţii Primăriei Municipiului Constanţa, prin S.C. Confort Urban, au trasat marcajele, inclusiv trecerile de pietoni, iar dis de dimineață au fost montate sensul giratoriu provizoriu şi indicatoarele de circulaţie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*