FOTO Un mort și patru răniți, într-un accident rutier petrecut la ieșirea din Topraisar

Neacordarea priorității și viteza excesivă, principalele cauze de producere a accidentelor în județul Constanța

O persoană a murit, iar alte patru au fost rănite, într-un grav accident rutier petrecut, între două autoturisme, la ieșirea din Topraisar spre Mereni.

Salvatorii Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța au fost solicitați să intervină miercuri, 12 mai, pe DJ 391, la ieșirea din Topraisar spre Mereni, unde s-a petrecut un accident rutier între două autoturisme.

La locul accidentului, salvatorii au găsit cinci victime, una dintre ele, un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani, aflată în stop cardiorespirator. Cadrele medicale au început imediat protocolul de resuscitare, dar, din păcate, victima a fost declarată decedată.

Totodată, celelalte patru persoane, toți bărbați, cu vârste între 24 de ani și 56 de ani, au suferit traumatisme minore, fiind transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.

Polițiștii rutieri urmează acum să stabilească în cel fel s-a produs accidentul și cine se face vinovat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*