FOTO Un bărbat a fost arestat preventiv în urma unor percheziții la traficanți de droguri în Cernavodă

Percheziții la persoane bănuite de trafic de droguri în Cernavodă. FOTO IPJ Ialomița
Percheziții la persoane bănuite de trafic de droguri în Cernavodă. FOTO IPJ Ialomița

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii DIICOT din Ialomița au efectuat două percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de operațiuni cu droguri. Față de un bărbat a fost dispusă măsura arestării preventive.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Ialomița și procurorii DIICOT Ialomița au efectuat două percheziții domiciliare, pe raza orașului Cernavodă, la persoane bănuite de trafic și consum de droguri de mare risc. Au fost, astfel, descoperite și ridicate două pungi ce conțin fragmente vegetale de culoare verde oliv, 28 de plicuri din plastic cu fragmente vegetale pregătite pentru vânzare, un telefon mobil și 14.550 de lei, ce ar proveni din vânzarea drogurilor.

Un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din orașul Cernavodă, a fost reținut pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracţiunii de „efectuare, fără drept și fără a deține autorizație eliberată în condițiile legii, de operațiuni cu substanțe, știind că acestea sunt susceptibile de a avea afecte psihoactive”. Față de acesta a fost dispusă ulterior măsura arestării pentru 30 de zile, fiind introdus în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*