FOTO Un autoturism a luat foc în Năvodari în urma unui accident rutier, provocat de un șofer beat

În urma accidentului, autoturismul a luat foc. FOTO IPJ Constanța

Pompierii constănțeni au intervenit în noaptea de duminică spre luni pentru a stinge un incendiu izbucnit la un autoturism. Acesta ar fi luat foc în urma unui accident rutier.

Apelul a fost făcut în jurul orei 2.20, echipajele de pompieri deplasate la fața locului găsind un autoturism Opel, accidentat, oprit într-un stâlp, care ardea puternic. În zonă nu a fost găsită nici o persoană.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, lucrătorii din cadrul Poliției orașului Novodari au fost sesizați despre faptul că un autoturism a lovit un stâlp de iluminat public care, în urma impactului a lut foc, pe bulevardul Mamaia, din Navodari.

Polițiștii au identificat ulterior conducătorul auto, fiind vorba despre un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din Constanța. Acesta s-a prezentat în jurul orei 4.00 la sediul Poliției, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a fost condus la SCJU Constanța în vederea recoltării de probe biologice, pentru a i se stabili alcoolemia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*