FOTO Trei copii din Cumpăna au primit Taina Sfântului Botez în Ziua Sfântului Ștefan

Trei copii din Cumpăna au primit Taina Sfântului Botez în Ziua Sfântului Ștefan. FOTO: Primăria Cumpăna

Cu prilejul prăznuirii sărbătorii Sfântului Arhidiacon Ștefan, o fetiță aflată în asistență maternală a primit taina sfântului botez, la Cumpăna.

Micuța Ema Roxana Ștefania este în grija unui asistent maternal care o crește cu multă dragoste. În această zi sfântă de sărbătoare, părinții spirituali ai fetiței, oameni cu suflet mare, au botezat-o la Biserica Adormirea Maicii Domnului. Nașii fetiței ne-au povestit că au îndrăgit-o pe loc și spun că vor avea grijă de ea toată viața.

Evenimentul a fost organizat de Primăria comunei Cumpăna în colaborare cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța.

De asemenea, alături de fetiță au fost creștinați și doi băieței Rareș Ștefan și Ștefan Alexandru, ai căror părinți sunt locuitori ai comunei Cumpăna. Toți micuții au primit în dar câte o icoană de la primarul comunei, Mariana Gâju.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*