FOTO Toți participanții la cross-ul orașului Ovidiu ,,Iubim Familia’’ au fost premiați

Primarul orasului Ovidiu, George Scupra la startul cross-ului ,,Iubim Familia’’. FOTO Primaria Ovidiu

În cadrul Zilelor Orașului Ovidiu, în cursul zilei de 29 iunie a.c., seria de evenimente sportive și culturale a continuat cu cea de a IV-a edție la Cross-ul orașului Ovidiu ,,Iubim Familia’’, tabăra de reconstituire istorică și seara de muzică folk.

La startul cross-ului s-au aliniat aproximatix 850 de participanți. Startul la acest eveniment a fost dat de campionul Ilie Floroiu, primarul orașului Sulmona (Italia) doamna Annamaria Casini și primarul George Scupra. Pentru întreaga sa activitate și contribuția adusă în dezvoltarea sportului constănțean domnului Ilie Floroiu i-a fost desemnat titlu de președinte onorific al Clubului Sportiv din Ovidiu. Au fost premiați toți participanții care au luat startul constând in cadouri și premii speciale.

În cadrul taberei de reconstituire istorică au participat aproximativ 400 de elevi ai școlilor din Ovidiu la atelierele meșteșugărești (olărit, pielarie) și au fost prezentate momente de reconstituire istorică romană.

Seara, la Debarcaderul din Ovidiu a fost organizată o seară de muzică folk, concert susținut de Mircea Vintilă, Mariana Butnaru și Laurențiu Marinescu și a fost aprins un foc de tabără pe lacul Siutghiol.

În seara de 30 iunie a.c., începând cu ora 20:00 pe platoul Centrului Cultural din Ovidiu, va fi prezentat filmul ,,Drumul Exilului’’ (film realizat de primaria din Sulmona), momente artistice (dans contemporan), recital de poezie ovidiană dar și premiera unei piese de teatru ,,Ars Amandi’’ (performance muzical pe muzica originală și versurile poetului Ovidiu, film realizat de primăria Ovidiu).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*