FOTO Topul Firmelor 2025. Restaurantul Konak, cinci ani la rând de excelență în Constanța. Tradiție, gust autentic și pasiune care inspiră succesul local

Administratorul Restaurantului Konak, Aydin Cenginli.

Într-un oraș-port care îmbină un mozaic de culturi, arome și povești, Restaurantul Konak din Constanța a reușit, încă o dată, să confirme că autenticitatea și calitatea nu se demodează niciodată. La Topul Firmelor din Constanța 2025, eveniment organizat de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA), Konak a fost distins pentru al cincilea an consecutiv cu Trofeul de Excelență, o recunoaștere a performanței și constanței în timp.

Pentru echipa Konak, această distincție valorează mai mult decât o simplă diplomă pe un perete. Este confirmarea unei filosofii de viață și de business, aceea că succesul se clădește zi de zi, prin muncă, respect și pasiune.

„Suntem onorați să primim din nou Trofeul de Excelență la Topul Firmelor din Constanța 2025. Este al cincilea an consecutiv în care ne clasăm pe primul loc, o recunoaștere a muncii, seriozității și pasiunii echipei noastre. Mulțumim tuturor celor care ne susțin și ne inspiră să creștem în fiecare zi, partenerilor, colaboratorilor și clienților noștri!”, a declarat administratorul Restaurantului Konak, Aydin Cenginli.

Deschis cu peste un deceniu în urmă, Konak a devenit mai mult decât un restaurant. Constănțenii și turiștii au ajuns să-l perceapă ca pe o punte între tradițiile turcești și spiritul cosmopolit al orașului de malul mării. Meniul atent selecționat aduce laolaltă rețete autentice din Anatolia, deserturi rafinate și arome inconfundabile, pregătite de bucătari care respectă tehnici transmise din generație în generație.

De la adana kebab la kunefe, de la meze proaspete la pide crocant, fiecare preparat spune o poveste despre rădăcini, familie și dragoste pentru gastronomie.

Însă dincolo de gust, ceea ce face din Konak un reper al excelenței este atmosfera, după cum o spun chiar oaspeții. Localul îmbină rafinamentul local cu inconfundabila ospitalitate turcească, unde fiecare musafir este primit ca într-o casă prietenoasă sau mai bine zis un „konak” în adevăratul sens al cuvântului.

Premiul oferit de CCINA în cadrul galei de joi, 23 octombrie, este așadar pentru proprietarii Restaurantului Konak  un simbol al stabilității și performanței într-un mediu economic competitiv.

Cinci ani de excelență la rând confirmă că localul cu cel mai autentic specific turcesc este deoptrivă o afacere prosperă, dar și un brand care inspiră încredere și un ambasador al multiculturalității dobrogeane.

Constanța, unul dintre cele mai mari și mai dinamice orașe din România, se reinventează permanent și atrage vizitatori din toată lumea. Într-un astfel de context Restaurantul Konak continuă să fie o constantă a calității, un loc popular unde clienții revin nu doar pentru mâncare, ci mai ales pentru experiența completă alcătuită din gust, tradiție și ospitalitate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*