FOTO Timp de opt ore, pompierii constănțeni s-au luptat cu flăcările de pe nava din Portul Midia

Pompierii s-au luptat cu focul. FOTO ISU Dobrogea

În cursul zilei de 19 mai, bucătăria unei nave aflate în dana Portului Midia a luat foc, incendiul manifestându-se cu degajare mare de fum. Peste 30 de pompieri s-au luptat ore în șir cu focul, acesta fiind lichidat în jurul orei 23.00.

În urma incendiului de la bordul navei a ars în întregime zona situata la pupa navei – bucătăria, centru de comanda, magazia de alimente, sala motoarelor, sala de mese, dormitoarele.

Pompierii din cadrul ISU Dobrogea au stabilit că cel mai probabil incendiul a izbucnit de la un scurtcircuit electric.

La acțiunea de stingere a incendiului au participat 28 de subofițeri si 4 ofițeri, acesta fiind lichidat complet în aproximativ 8 ore.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*