FOTO Teatrul Elisabeta din București face furori la Constanța, de această dată cu o comedie polițistă de succes: „Capcană pentru un bărbat căsătorit”

Constănțenii sunt așteptați la comedia polițistă „Capcană pentru un bărbat căsătorit”. FOTO Teatrul ELISABETA

Teatrul Elisabeta prezintă la Casa de Cultură a Sindicatelor Constanța comedia polițistă „Capcană pentru un bărbat căsătorit” joi, 24 octombrie, de la ora 19:00. Un spectacol plin de suspans, intrigă, dar și comic savuros, cu o răsturnare finală de situație de-a dreptul … „criminală”!

Tocmai de la București, o distribuție de excepție, în regia lui Șerban Puiu, vă va încânta. Cosmin Seleși, Ștefan Pavel, Alexandra Velniciuc, Raluca Ghervan, Alexandru Prica, Cristian Boeriu, Vlad Ianuș, Iulian Bălan și Maria Magdalena Țapu vă vor conduce către o poveste încâlcită.

Comedia „Capcană pentru un bărbat căsătorit” se bazează pe textul original al lui Robert Thomas „Piege pour un homme seul” („Trap for a lonely man”), un text cu un mister aparte, plin de umor, ce a cunoscut succesul instantaneu în Paris.

O soție dispărută, o femeie suspectă și un bărbat împins la limita nebuniei, acestea sunt ingredientele producției Teatrului Elisabeta.

Comedia spune povestea unei tinere mirese, Elisabeta, care dispare subit după o mică discuție în contradictoriu cu proaspătul ei soț, Daniel Corban (Cosmin Seleși). După zece zile de tăcere deplină, Daniel începe să se îngrijoreze și cere poliției, care pare să nu ia lucrurile prea în serios, să-l ajute în găsirea unor indicii privind locul în care soția sa ar putea fi. Între timp, un preot ușor straniu, părintele Maxim (Alexandru Prica), apare în casa acestuia alături de o tânără fermecătoare care pare a fi Madame Corban (Alexandra Velniciuc), soția dispărută a lui Daniel. Însă, spre marea surprindere a tuturor, Daniel jura ca așa numita Elisabeta nu este cu adevărat soția sa, ci că este o impostoare. Se întrevede oare un complot? Deci pe cine credem? Cine spune adevarul? De la apariții surpriză și situații imprevizibile, investigația ce urmează ține spectatorii cu sufletul la gură până la final.

Acțiunea cunoaște apogeul atunci când în scenă apar doi martori: un artist vagabond și o asistentă medicală. De aici, complotul devine din ce în ce mai complicat, cu atât mai mult cu cât Daniel devine din ce în ce mai confuz. Este nebun, are lacune în memorie sau este victima unei conspirații elaborate? Pe când poliția nu reușește să valideze varianta sa, Daniel nu poate decât să concluzioneze că impostorii încearcă să-l înnebunească sau mai rău, să-l ducă la moarte. Dar cine spune adevărul și până la ce punct poate o persoană să denatureze faptele? Și astfel, comedia devine un adevărat thriller psihologic, un roller coaster de intrigă și suspans, iar spectatorii rămân năuciți până la capăt, când se dezvăluie un deznodământ cu totul surprinzător.

Biletele se pot cumpăra online de pe www.TeatrulElisabeta.ro și www.Bilet.ro și de la Casa de bilete, iar prețul variază între 70, 80 și 90 de lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*