FOTO Taxi răsturnat în urma unui accident rutier: trei victime, dintre care un copil

Accident cu taxiu răsturnat

Din cauza neacordării de prioritate, un grav și spectaculos accident rutier a avut loc miercuri după amiază la intersecția străzilor Nicolae Iorga și Maramureș. Un autoturism Volskwagen Polo a intrat în coleziune cu un taxi Dacia Logan. În urma impactului, taxiul a fost răsturnat și aruncat câțiva metrii de la punctul de impact. Trei persoane au fost preluate de ambulanţă şi transportate la spital: doi adulţi şi un copil.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*