FOTO Tarife de toamnă la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii

Demonstrație la Delfinariul Constanța. FOTO Cătălin Schipor
Demonstrație la Delfinariul Constanța. FOTO Cătălin Schipor

Tarifele la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța s-au schimbat de la 1 septembrie.

Astfel, biletul pentru Delfinariu Constanța costă 20 de lei pentru adulți, 5 lei pentru elevi și studenți, iar copiii de până la 7 ani nu plătesc bilet.

La Microrezervație prețul este 8 lei pentru adulți, elevii și studenții plătesc – 2 lei, iar copiii până la 7 ani au acces gratuit.

Leii de mare pot fi văzuți de adulți cu un bilet de 28 lei, iar copiii de 7 – 13 ani plătesc 7 lei. Cei de până la 7 ani au intrare gratuită.

La Acvariu Constanța, biletele costă 8 lei pentru adulți și 3 lei pentru elevi și studenți. Și aici, copiii de până la 7 ani nu plătesc biletul.

Planetariul Constanța are bilete la 12 lei pentru adulți și 3 leu pentru elevi și studenți. De menționat că minorii sub 7 ani nu au acces la Planetariu.

La ședințele de echitație, prețul unui bilet pentru ponei este de 5 lei, iar echitația cu cai costă 10 lei. Amatorii de plimbări cu caii pot să beneficieze de abonamente cu ședințe multiple. Un abonament de 5 ședințe lunare este de 250 de lei + TVA, iar unul de 11 ședințe costă 500 de lei + TVA. Durata unei ședințe este de 40 de minute.

Programul Delfinariului Constanța

Programul casieriei de la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța este zilnic între orele 10 și 19.

Reprezentațiile la Delfinariul Constanța sunt după urmatorul program: Luni – Duminică: orele 11, 15 și 17.00

Reprezentațiile pentru Leii de Mare sunt de luni până vineri la 12 și 14, iar sâmbăta și duminica la orele 12, 14 și 16.

Acvariul este deschis de la ora 10:00 la ora 20:00 , iar biletele se vând între orele 10.00 – 19.30.

Planetariul are demonstrații de luni până duminică, la orele 10:15, 11:45, 13:00, 14:15, 16:00, 17:15. Numărul de vizitatori admiși la o demonstrație va fi de 20 cu respectarea normelor privind prevenția și infectarea cu SARS-COV2.

Plimbările cu cai și ponei se pot face de lnni până duminică între orele 10 – 17.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*