FOTO Sute de constănțeni amendați de polițiștii locali după ce au fost prinși în barurile și restaurantele din oraș

Barurile și restaurantele din Constanța, verificate dacă respectă măsurile dispuse în actualul context epidemiologic. FOTO Primăria Constanța

Direcția Generală Poliția Locală Constanța a inițiat o campanie de verificare a operatorilor economici care desfășoară activitate comercială de alimentație publică, de tip bar sau restaurant, pe raza municipiului Constanța, cu privire la respectarea unor măsuri de prevenire și combatere a efectelor pandemiei COVID 19.

Astfel, în urma verificărilor, trei operatori economici au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare totală de 6.000 lei, pentru că la data și ora controlului au fost depistați desfășurând activitate comercială într-un spațiu public închis, încălcând astfel prevederile Legii 55/2020 republicată.

„Totodată, pe raza UAT Constanța au fost depistate și sancționate contravențional un număr de 316 persoane care consumau băuturi pe terasele aferente structurilor de vânzare, fără a putea justifica motivul deplasării în afara locuinței/gospodăriei din zona carantinată, în intervalul orar 05.00 – 23.00, încălcând astfel prevederile Legii nr.55/2020 republicată. În consecință, polițiștii locali au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare totală de 162.800 lei”, au precizat reprezentanții DGPL Constanța.

Astfel de acțiuni au loc zilnic în municipiul Constanța pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*