Prețul Gigacaloriei scade la Constanța cu 6 lei în urma unei decizii a ANRE

Problema cu căldura în Constanța

Societatea Electrocentrale Constanta SA a anunțat că prețul gigacaloriei scade de la 1 ianuarie 2017. Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) a apribat un tarif diminuat pentru energia termică destinată consumului populației.

Astfel, atât consumatorii casnici racordați direct la CET cât și cei care își iau căldura și apa caldă de la RADET Consatanța vor beneficia de o reducere de 6,48 lei/Gcal.

Noul tarif va fi de 246,54 lei/Gcal.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*