FOTO Solidaritate cu victimele din clubul Colectiv. Sute de constănțeni au aprins o lumânare în zona hărții din parcul primăriei

Doliu la Constanța pentru victimele de la Colectiv
Doliu la Constanța pentru victimele de la Colectiv

Un eveniment organizat de Facebook de trei elevi de la Liceul Teoretic Traian din Constanța a strâns sute de constănțeni în parcul primăriei.

Oamenii s-au adunat pe 1 noiembrie la ora 18.00 pentru a omagia memoria celor care au pierit în clubul Colectiv din București.

Iată cum suna invitația inițială postată pe Facebook: “Evenimentul tragic petrecut azi dimineață în clubul Colectiv nu ne poate lăsa indiferenți!
În memoria celor care si-au pierdut viața în acel club, mâine 01.11.2015 sa mergem sa aprindem, ca omagiu, o lumânare.
Cu toții am mers în club odată în viața doar ca noi…ne-am și întors!
Este cutremurator si suntem cu totii indurerati de cele intamplate. Dumnezeu sa îi odihneasca în pace și va asteptam în număr cât mai mare.
Va recomandam sa aveti lumânări cu capac , va fi un eveniment solemn și serios organizat de elevii Liceului Teoretic Traian.”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*