FOTO Sinucidere la Năvodari. Un bărbat de 32 ani s-a aruncat în fața trenului

Accident feroviar la Năvodari
Accident feroviar la Năvodari

Urgență în apropiere de Năvodari. Elicopterul SMURD a fost solicitat pentru o persoană care a fost tăiată de tren. Martorii spun că individul de 32 ani ar fi fost în vizită la un prieten din localitate și apoi s-a dus pe linia ferata care iese din Rafinăria Petromidia și s-a aruncat în fața trenului.

Garnitura feroviară i-a secționat piciorul bărbatului, dar acesta a supraviețuit. Așa a fost găsit de medicii de la SMURD și echipajul de descarcerare de la ISU. Medicii au încercat aproape o oră manevrele de resuscitare, dar rezultatul a fost unul nefavorabil. Victima a fost declarată decedată.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*