FOTO Școala Gimnazială nr.8 Constanța a sărbătorit Ziua Educației

La Școala Gimnazială nr. 8 , Ziua Educației a fost marcată prin diverse activități

An de an, pe 5 octombrie, se sărbătorește Ziua Mondială a Educației. Anul acesta, elevii Școlii Gimnaziale nr.8, Constanța au marcat acest moment prin organizarea de activități specifice: Târgul Toamnei – expoziție de produse realizate de elevii claselor primare, momente artistice, plantarea copacilor viitorului, demonstrații sportive, activitatea ”Pentru siguranța ta!”, în parteneriat cu Poliția Rutieră.

În cadrul acțiunii caritabile ”Târgul Toamnei”, elevii au pregătit, pentru vânzare, produse handmade (fursecuri, conserve, prăjituri, plăcinte, coșuri cu fructe și legume). Fondurile obținute vor fi utilizate în vederea achiziționării de produse pentru bebelușii abandonați din cadrul Maternității Spitalului Județean Constanța, precum și pentru alte cauze umanitare.

”Aș dori ca în fiecare zi, nu doar de Ziua Educației, să putem vorbi despre cât mai mulți educatori de succes, acest lucru însemnând succesul lor la clasă, dar mai ales succesul lor în viață! Căutați în dumneavoastră resursele necesare pentru a desfășura zilnic o activitate didactică performantă! La mulți ani, elevi! La mulți ani, profesori!”, a urat domnul director Badea Cosmin dascălilor școlii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*