FOTO Șase medalii pentru tinerii halterofili de la CSO Ovidiu, în cadrul fazei finale a Cupei României (seniori)

Medalii pentru tinerii halterofili de la CSO Ovidiu. FOTO CSO Ovidiu

Sportivii de la CSO Ovidiu s-au aflat printre protagoniștii fazei finale a Cupei României de haltere pentru seniori, competiție desfășurată în această săptămână la Botoșani. Clubul dobrogean a participat cu trei tineri sportivi, sub conducerea antrenorului Eduard Simineanu, reușind să încheie competiția cu șase clasări pe podium.

„Am participat cu trei sportivi, Ioana Țurcanu, Gabriela Țurcanu și Ionuț Tucă, iar comportarea lor a fost una foarte bună, încununată cu șase medalii, patru de argint și două de bronz. Un rezultat meritoriu, având în vedere tinerețea sportivilor noștri și faptul că au concurat împotriva celor mai valoroși sportivi din țară, majoritatea cu o experiență net superioară la acest nivel, al seniorilor. Competiția a fost una puternică, fiind prezenți aproximativ 100 de sportivi de la 25 de cluburi din țară”, a declarat, pentru CTnews, antrenorul Eduard Simineanu.

Astfel, Ionuț Tucă (18 ani) a urcat pe treapta a doua a podiumului în cadrul categoriei 102kg, Gabriela Țurcanu (17 ani) s-a clasat pe locul trei la cat.87kg, în timp ce mezina Ioana Țurcanu (16 ani) a obținut un onorant loc patru, la categoria 81kg.

„Vreau să mulțumesc, în numele sportivilor noștri, pentru sprijinul constant pe care îl primim din partea Consiliului Local și al domnului primar. Deasemenea, în ultimul an, un ajutor consistent, constând în materiale sportive, vitamine și facilități de recuperare, vine din partea partenerilor de la Ovidius Clinical Hospital. Le mulțumim, deasemenea, sprijinul lor ajutându-ne în obținerea acestor rezultate”, a mai spus antrenorul Eduard Simineanu.

Mai trebuie remarcat și faptul că pe durata competiției Agenția Națională Anti-Drog (ANAD) a susținut un workshop în cadrul proiectului „Ajustarea legislației relevante privind combaterea dopajului în sport”. Acțiunea face parte dintr-o serie de workshop-uri regionale pentru identificarea instrumentelor și metodelor de lucru specifice destinate conturării inițiativelor legislative din domeniul sportiv.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*