FOTO Sărbătoare mare în Castelu la zilele comunei – au oaspeți din Republica Moldova, Bulgaria și Turcia

Primarul din Castelu, Nicolae Anghel, i-a primit pe oaspeți

Anul acesta, cu ocazia zilei comunei Castelu care se desfășoară sub egida Centenarului, la festivalul „Întâlnirea fiilor satului“, pe scenă vor urca o sută de artiști – cântăreți și dansatori.

Ajuns deja la a XI-a ediție, festivalul „întâlnirea fiilor satului“ are anul acesta parte de o serie de invitați speciali: ansambluri folclorice din localitatea înfrățită Băicioi din Republica Moldova, Kubrat din Bulgaria și Șubașa din Turcia, însoțite de reprezentanți ai autorităților publice locale – primarii și respectiv viceprimarul.

„Mă bucur că au răspuns invitației noastre de a se alătura festivalului și alături de ansamblurile acestor localități, pe scenă va urca și ansamblul nostru, Castelanii. Dacă tot suntem în anul Centenarului, pe scenă vom avea 100 de artiști“,a precizat Antoanela Prodan, viceprimarul din Castelu.

Sărbătoarea va începe sâmbătă 22 septembrie, la ora 15.00 cu o reprezentație a ansamblului „Castelanii“ urmată de momente artistice ale lui Aurel Moldoveanu și ale colaboratorilor săi și ansamblurile invitate din Republica Moldova, Bulgaria și Turcia.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*