Avarie RAJA în Mangalia pe strada Marin Ionescu Dobrogeanu

Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu

Abonații RAJA de pe strada Marin Ionescu Dobrogeanu nu au apă potabilă la robinete din cauza unei avarii la conducta principală de alimentare cu apă.

Pentru remedierea unei avarii survenite în cursul zilei de  22 august, la nivelul conductei de alimentare cu apă de pe strada Marin Ionescu Dobrogeanu, din municipiul Mangalia, RAJA S.A a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, în intervalul orar 11,00- 15,00.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii  de pe strada Marin Ionescu Dobrogeanu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*