Utilajele Polaris M Holding continuă acțiunea de spălare a străzilor din Constanța

Utilajele Polaris spală străzile din municipiul Constanța. FOTO Primăria Constanța

Primăria Municipiului Constanța prin intermediul societății de salubritate Polaris M Holding continuă acțiunile de dezinfecție în cartierele Constanței.

În data de 11 mai, începând cu ora 19.00, 7 utilaje Polaris M Holding încărcate cu detergent concentrat pentru uz profesional în spălarea străzilor vor interveni în următoarele zone:

  • Delfinariu,
  • Faleză Nord,
  • Stadion
  • Tomis II.

Din dispoziția primarului municipiului Constanța, Decebal Făgădău, aceste măsuri privind gestionarea bolilor înalt contagioase au fost luate încă din luna martie.

Detergentul profesional utilizat are proprietăți de spalare și degresare puternică a străzilor fără a afecta mediul înconjurător. Produsul este ecologic, având o biodegradabilitate primară de peste 90%.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*