FOTO Rezultate deosebite obținute de sportivi ai CSO Ovidiu la două concursuri de haltere

Performanțe notabile obținute de tinerii sportivi de la secția de haltere a CSO Ovidiu

Performanțe notabile obținute de tinerii sportivi de la secția de haltere a CSO Ovidiu, în cadrul a două întreceri găzduite săptămâna trecută de Complexul Sportiv National Bascov din județul Argeș.

Copiii antrenați de Eduard Simineanu au încheiat competiția cu o medalie de aur și două de argint, plus alte trei clasări între primii cinci sportivi.

„Au fost două competiții, desfășurate în același timp, respectiv un Campionat Național de Tineret, Under 23, și un Campionat de Juniori 3, 9 – 12 ani. Avem două titluri, unul de campion și unul de vicecampion la Under 23. Un titlu de campion a fost obținut de Gabriela Brândușa Țurcanu, în vârstă de 17 ani, și un titlu de vicecampion, prin Gabriel Ionuț Tucă, care are 18 ani neîmpliniți. Amândoi au participat la o categorie de vârstă mai mare. De asemenea, un alt titlu de vicecampion, la Juniori 9 – 12 ani, a fost  obținut de Dinu Mihai Berbec” , a declarat, pentru CTnews, antrenorul Eduard Simineanu.

Alți trei sportivi au fost clasați între primii cinci, la categoriile lor.

„O fetiță de 14 ani, care a luat locul cinci la Tineret, Ana Maria Țurcanu, și două locuri cinci, la 9 – 12 ani, obținute de Alexandra Cepraga și George Crângan”.

La eveniment au participat peste 100 de sportivi, de la 25 de cluburi din România.

„Fiind vorba despre un campionat național, atât nivelul sportivilor cât și gradul lor de angajare au fost foarte înalte. Suntem foarte mulțumiți de rezultatele obținute și suntem recunoscători pentru ajutorul primit din partea Consiliului Local Ovidiu și domnului primar George Scupra, pentru că fără acest ajutor ne-ar fi fost foarte greu să ne prezentam la aceste competiții”, a mai spus Eduard Simineanu.

Calendarul competițional s-a închis cu aceste întreceri și va fi reluat anul viitor, în luna martie, daca situația sanitară o va permite.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*