FOTO Restricții de circulație în Eforie Nord pentru “Euforia Eforiei”

Stațiunea Eforie Nord. FOTO Primăria Eforie

Primaria Orasului Eforie organizează în perioada 1 – 5 august evenimentul “Euforia Eforiei”.

Pentru spectacolul din data de 3 august care se va desfășura în centrul Stațiunii Eforie Nord se vor lua măsuri pentru restricționarea traficului auto pe segmentul de străzi:

  • Republicii, intersecție cu str. A. Mureșanu
  • Republicii intersecție cu str. 23 August. Pe acest tronson accesul auto va fi blocat în totalitate în intervalul 3 august, ora 18:00 – 4 august ora 1:00. Șoferii sunt sfătuiți să circule pe străzile adiacente precum și pe DN 39.

Urmare a măsurilor de restricționare a traficului, transportatorii locali și inter-județeni vor îmbarca și debarca călătorii de pe str. Traian, Eforie Nord.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*