Se oprește apa, pentru 15 ore, în mai multe zone din Constanța, Năvodari, Ovidiu, Lumina și Corbu

Fără apă la robinete
Atenție, se oprește apa!

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unui tronson din conducta principală de alimentare cu apă, cu diametrul de 600 mm, de la Stația de pompare Cota 20 Ovidiu, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, pe conducta magistrală de 1.000 mm, ce pleacă de la stația de pompare și tratare Palas, timp de 15 ore, începând de miercuri seara – 16 noiembrie 2016, ora 21,00, până joi – 17 noiembrie 2016, ora 12,00.

Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii din:

  • Zona Real de pe b-dul Aurel Vlicu din Constanța;
  • Zona Târgului de legume si fructe de pe varianta înspre localitatea Poiana;
  • Cartierul Tineretului din orașul Ovidiu;
  • Localitățile Lumina și Corbu;
  • Orașul Năvodari, mai puțin zona de est a localității;
  • Zona Industrială Midia.

Pe perioada executării lucrărilor, SC RAJA SA va efectua manevrele de vane necesare pentru a asigura alimentarea cu apă la o parte din abonații din orașul Năvodari, prin conducta de siguranță de 600 mm. Astfel, se va realiza furnizarea apei potabile cu presiuni scăzute pentru abonații din partea de est a orașului, străzile: Recoltei, Liniștii, Macului, Apusului, Prelungirea Recoltei și Eternității.

Pe lângă lucrările de înlocuire a tronsonului din conducta magistrală, pentru sectorizarea sistemului din zonă, echipele de intervenție vor monta si doua vane principale.

“Ne cerem scuze față de abonații afectați și îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toţi consumatorii afectaţi de această oprire să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei”, au transmis reprezentanții SC RAJA SA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*