FOTO Restaurantul Delfinul din Constanța, amendat cu 8.000 de lei de comisarii de la Protecția Consumatorului

Restaurantul Delfinul din Constanța, amendat de comisarii de la Protecția Consumatorului. FOTO: CJPC Constanța

Societatea care administrează restaurantul Delfinul din Constanța, SC MB Delfinul SRL, a fost amendată cu 8.000 de lei de comisarii de la Protecția Consumatorului Constanța pentru o serie de abateri, între care materii prime cu limită de consum depășită, sau prezența gândacilor în bucătărie.

Potrivit reprezentanților Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului Constanța, la controlul efectuat joi, 17 noiembrie, în baza unei sesizări, s-au constatat următoarele deficiențe:

  • utilizarea de materii prime cu data limită de consum depășită;
  • schimbare stare termică a materiilor prime fără să fie autorizat în acest sens;
  • prezența porțiunilor de rugină în spații de depozitare a produselor alimentare;
  • infiltrații în tavan;
  • prezența gândacilor;
  • desfășurarea de practici comerciale incorecte;
  • folosire de ustensile neprofesionale și reutilizarea ambalajelor de materii prime.

Pentru toate aceste abateri a fost aplicată o amendă în sumă de 8.000 de lei, precum și două avertismente, și s-a dispus măsura de oprire temporară a prestării serviciului de alimentație publică până la remedierea deficiențelor constatate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Restaurantul Delfinul, închis și amendat din nou de comisarii de la Protecția Consumatorului Constanța – CTnews

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*