FOTO Proiect inedit la Constanța. Specialiștii dezvoltatorului imobiliar Solid House au demonstrat cum poate o grădiniță să capete o față nouă.

Gradinița Steluțele Mării a fost renovată de echipa Solid House. FOTO Solid House Constanța
Gradinița Steluțele Mării a fost renovată de echipa Solid House. FOTO Solid House Constanța

Cel mai mare dezvoltator imobiliar din sud-estul României, Solid House, a adus o bucurie pe fețele părinților și copiilor care învață la grădinița “Steluțele Mării” din Constanța. Cei mici au avut surpriza să constate, în prima zi de școală, că grădinița lor era complet renovată. Zonele de joacă, băile dar și fațada sau pereții vechii clăditi au acum o imagine cu totul nouă.

„Această călătorie a noastră în domeniul dezvoltărilor imobiliare a început acum mai bine de zece ani, odată cu înălțarea primului bloc, urmat apoi de multe alte proiecte în Constanța și în stațiunea Mamaia.

Unul din cele mai recente proiecte ale noastre se află chiar în vecinătatea grădiniței, de aceea Solid House a ales să investească în comunitatea locală, în copii, deoarece ei sunt viitorul comunității noastre, și, împreună cu doamna directoare, care ne-a prezentat o serie de necesități, am ales să efectuăm reparații în cadrul grădiniței, pentru ca cei mici să-și desfășoare activitatea într-un mediu cât mai plăcut.

Vă urez să aveți un an școlar plin de succese. Spor la învățat!”, a spus reprezentanta Solid House tuturor celor strânși în curtea grădiniței.

Specialiștii de la Solid House au schimbat faianța din băi, au redecorat fațada și oficiul tehnic în conformitate cu necesitățile cerute de conducerea unității de învățământ preșcolar.

Grădinița numărul 36, Steluțele Mării este situată pe strada Corbului din Constanța, în imediata vecinătate a noului ansamblu rezidențial dezvoltat de Solid House.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*