FOTO Primarul Vergil Chițac a inaugurat Târgul de Crăciun din Parcul Oleg Danovski

Primarul Vergil Chițac a inaugurat Târgul de Crăciun din Parcul Oleg Danovski. FOTO: Primăria Constanța

Sute de constănțeni s-au bucurat de o experiență unică la deschiderea Târgului de Crăciun din Parcul Oleg Danovski.

Luminile de sărbătoare au fost aprinse de primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, care a dat startul distracției. Locul a devenit unul feeric, decorațiunile de poveste au recreat universul copilăriei.

Până pe 25 decembrie, Parcul Oleg Danovski va fi locul unde constănțenii vor putea petrece momente speciale alături de prieteni și familie. Cine ajunge la Târgul de Crăciun din Parcul Oleg Danovski va putea spune cât de magică este experiența de a te plimba printre căsuțele din lemn în stil cabană, printre luminile strălucitoare, în timp ce, pe fundal, răsună cele mai cunoscute colinde.

Pentru copii, parcul găzduiește un întreg univers de Crăciun, cu trenulețe și un carusel magic, cu ieslea decorativă a naşterii Mântuitorului, cu cea mai fermecătoare casă a lui Moș Crăciun.

Pe lângă spectacole de dans, reprezentanții minorităților vor pregăti spectacole speciale, iar ansambluri de muzică vă așteaptă în serile de weekend. Diversitatea este completată de atelierele deschise publicului şi de muzica live, dar și de numeroase standuri cu produse artizanale și cu idei de cadouri pentru toți cei dragi.

Programul târgului este următorul: de miercuri până vineri între orele 16.00 – 23.00, iar în weekend poate fi vizitat între orele 12.00 – 23.00. Zilnic, în intervalul 16.00 – 17.30, la Târgul de Crăciun din Parcul Oleg Danovski vor avea loc ateliere creative pentru copii, în căsuța lui Moș Crăciun. Înscrierile se fac chiar în căsuța Moșului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*