FOTO Primarul Mariana Gâju, în mijlocul elevilor la festivitatea de încheiere a anului școlar 2023 – 2024

Festivitatea de încheiere a anului școlar 2023 - 2024 la Cumpăna. FOTO Primăria Cumpăna

Primarul din Cumpăna, Mariana Gâju, a fost în mijlocul  elevilor la festivitatea de încheiere a anului școlar 2023 – 2024

Într-o atmosferă de sărbătoare și emoție, sala de festivități a Casei de Cultură din comuna Cumpăna a fost din nou neîncăpătoare la festivitatea de încheiere a anului școlar 2023-2024 a Liceului Tehnologic „Nicolae Dumitrescu”. Elevii, părinții și cadrele didactice au trăit momente de bucurie și mândrie, celebrând încheierea cu succes a unui an de studiu intens.

După un an de eforturi susținute, a venit timpul pentru ca elevii să culeagă roadele muncii lor. Un număr impresionant de 737 de elevi din clasele P-IV, cu medii generale de „Foarte Bine” și „Bine”, și 490 de elevi din clasele V-XII, cu medii generale peste nota 9, au fost răsplătiți cu diplome, cărți și cadouri oferite de Primăria și Consiliul Local Cumpăna, împreună cu Liceul Tehnologic „Nicolae Dumitrescu”.

”Cu mândrie deosebită, felicităm cei 50 de elevi ai Liceului Tehnologic „Nicolae Dumitrescu” din Cumpăna care au obținut premiul de excelență, având media generală 10. De asemenea, aducem felicitări celor 97 de elevi cu medii între 9.75 și 9.99, care au primit premiul I, celor 100 de elevi cu medii între 9.50 și 9.74, care au obținut premiul II, celor 103 elevi cu medii între 9.25 și 9.49, premiați cu premiul III, și celor 143 de elevi cu medii între 9.00 și 9.24, care au primit mențiune.

Comparativ cu anul trecut, numărul elevilor premiați a crescut semnificativ, dublându-se numărul premiilor de excelență față de anul școlar 2022-2023. Aceste rezultate remarcabile reflectă un progres notabil la nivelul instituției noastre de învățământ” – Primăria Cumpăna.

Festivitatea a fost marcată ca în fiecare an de momentul emoționant al predării „Cheii Succesului” de către șefii promoției 2019-2023 de la clasele a XII-a și a VIII-a către șefii de promoție de la clasele a XI-a și a VII-a. Aceștia au susținut discursuri memorabile, inspirându-și colegii și oferindu-le sfaturi valoroase pentru viitor.

Ca în fiecare an, cei mai buni elevi vor avea oportunitatea de a participa în tabere școlare organizate de Primăria și Consiliul Local Cumpăna, în cele mai pitorești zone ale României.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*