FOTO Primăria Ovidiu face mai multe lucrări în această perioadă

Lucrări realizate de Primăria Ovidiu. FOTO Primăria Ovidiu

Primăria orașului Ovidiu desfășoară în această perioadă o serie de lucrări și face apel la înțelegere din partea cetățenilor pentru disconfortul creat.

Astfel, au fost asfaltări în cartierul Tineretului, în cartierul Sat Vacanță, pe strada A, pe strada Poporului, pe strada Pescarilor, sunt înființate parcări în zona blocurilor ANL.

Totodată, în scurt timp, deoarece procedurile de licitație au fost finalizate, vor începe lucrările pentru extinderea rețelei de canalizare pe străzile, în lungime totală de 6,2 Km:  Amurgului, Căminului, Coralilor, Florilor, Frunzelor, Garofiței, Insulei, Lacului, Livezi, Nuferilor, Peninsulei, Lagunei, Midiei, Poiana, Poștei, Salcâmilor, Talazului, Viilor, Vulturului, Zefirului.

Vor fi realiza racordurile de canalizare individuală, respectiv a stațiilor de pompare și a conductelor de refulare pentru care nu este posibilă racordarea în sistem gravitațional.

Primăria Ovidiu a precizat că alte lucrări în curs sunt:

  • Înființare loc de joacă în cartierul Tineretului
  • Reamenajare parc str. 9, cartier Sat Vacanță
  • Înlocuire stații de autobuz în satele Poiana și Culmea
  • Înființare cimitir în satul Culmea
  • Finalizare parc la Liceul Tehnologic “Ion Podaru”
  • Finalizare parc la Grădinița “Licurici”
  • Reabilitare trotuare str. Națională
  • Finalizare lucrări Capelă Mortuară
  • Finalizare lucrări Gradinița “Zi – Zag “

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*