Descinderi ale polițiștilor antidrog în Constanța și Valu lui Traian, la traficanți de cannabis și etnobotanice

Mascatii au descins la locuința suspecților. (arhiva) FOTO cu rol ilustrativ

Trei bărbați din Constanța și Valu lui Traian sunt cercetați pentru trafic de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, în urma unor descinderi ale polițiștilor de la crimă organizată. Unul dintre ei a fost reținut.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județeană Constanța, urmare a cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, în cursul zilei de joi, 21 octombrie, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța au pus în aplicare cinci mandate de percheziție domiciliară, la locuințele a trei bărbați, cu vârste cuprinse între 27 și 29 de ani, bănuiți de comiterea faptelor.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, muguri de cannabis, două cântare electronice de precizie și două telefoane mobile.

În aceeași cauză, polițiștii din cadrul BCCO Constanța au surprins în flagrant delict pe doi dintre bărbați, în timp ce ar fi vândut cannabis și substanță cu efect psihoactiv. Asupra lor au fost găsite și ridicate substanțele în cauză, un grinder și 3.000 de lei.

În baza probatoriului administrat, procurorul de caz a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de unul dintre bărbați, de 29 de ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*