FOTO Primăria Năvodari a inventat cursa cu obstacole pentru bicicliști. Punctul culminant este un stâlp înfipt în asfalt

Stâlp de electricitate pe pista de biciclete
Stâlp de electricitate pe pista de biciclete

Drumul Constanța – Năvodari este departe de a fi gata. Lucrările începute în urmă cu mai mulți ani nu au disperat șoferii și, mai nou, deranjează și bicicliștii.

O serie de imagini surprinse astăzi ne arată bătaia de joc cu care Primăria Năvodari tratează bicicliștii. Pista destinată lor este o adevărată cursă cu obstacole.

Din loc în loc, prin asfaltul turnat poți să vezi capacele de la gurile de vizitare pentru rețelele de cablu. Ele răsar chiar și câțiva centimetri în mijlocul pistei de biciclete.

Dacă treci de ele te poți împiedica de conducte flexibile de cablu care ies și ele prin asfaltul turnat la comanda autorităților. Nu sunt marcate și au aceeași culoare cu pista, așa că un biciclist poate oricând să se rănească grav dacă le nimerește.

Cel mai neobișnuit… obiect de pe pista de biciclete este un stâlp care susține rețelele electrice. Colosul de beton blochează complet traseul bicicliștilor. Admitem că pista este în lucru, dar ne întrebăm: de ce au ales constructorii să asfalteze pista înainte să scoată stâlpul de electricitate de acolo?

Cine scapă nevătămat de toate aceste obstacole va da peste un morman de pământ, pietre și cabluri care marchează sfârșitul pistei, într-o curbă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*