FOTO Primăria Năvodari a blocat o bandă a unui drum public pentru a face locuri de parcare cu plată

Primăria Năvodari a făcut locuri de parcare chiar pe stradă și fără avize. FOTO CTnews.ro

Administrația locală din Năvodari a desființat o jumătate de stradă pentru a face locuri de parcare cu plată, măsura fiind luată fără nici un fel de aviz al poliției. IPJ Constanța a fost sesizat de către o persoană din Năvodari, iar Primăria Năvodari a primit… un avertisment.

Locurile de parcare lipsesc în toate orașele, dar la Năvodari, s-a găsit o soluție „deosebită“ și ilegală în același timp. Mai exact, pe o stradă cu sens unic, s-au trasat și s-au închiriat locuri de parcare, chiar pe carosabil, pe una dintre benzi.

„În Năvodari, pe strada Frunzelor, mai jos de Diandra (pizzeria la metru), ce este după bordură, este o parcare amenajata cu scuar intrare etc. Aici e un drum public de circulat, nu mi se pare normal sa blochezi o bandă pentru parcări cu plată și așa sunt pline de gropi și canalizări vai steaua lor“ ne-a sesizat o cititoare.

Aceasta a sesizat și Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța.

„Urmare a sesizării dvs. înaintată prin email Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța (…) vă comunicăm că Primăria orașului Năvodari a trasat și autorizat locuri de parcare pe carosabilul str. Frunzelor (…) fără avizul Poliției Rutiere, motiv pentru care au fost luate măsuri contravenționale“,  se arată în adresa oficială a IPJ Constanța.

Potrivit unor surse neoficiale, măsura contravențională a fost un avertisment trimis Primăriei Năvodari, iar aceasta la rândul său a trimis adrese către cei cărora le-a închiriat locurile de parcare ilegale, prin care li se comunică rezilierea contractelor, urmând a fi șterse și marcajele de pe carosabil.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*