FOTO Primăria Mihail Kogălniceanu a început lucrările de asfaltare a patru străzi din localitate

Au început lucrările de asfaltare a patru străzi din comuna Mihail Kogălniceanu. FOTO: Primăria Mihail Kogălniceanu

Primăria Mihail Kogălniceanu a început lucrările asfaltare a patru drumuri comunale, în cadrul celei de-a doua etape a unui proiect finanțat prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”.

Potrivit primarului Ancuța Belu, perioada de execuție a lucrărilor este de șase luni, de la data emiterii ordinului de începere. Finanțarea proiectului este asigurată de Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” și se ridică la suma de 5.077.243,37 lei. Valoarea totală a contractului este de 6.679.364,45 lei și cuprinde patru străzi, cu o lungime totală de aproximativ trei kilometri. Străzile vizate, Nicolae Bălcescu – 814 metri, Transilvaniei – 806 metri, Dorobanți – 798 metri, și, Daciei – 545 metri, sunt parte din rețeaua de drumuri locale a localității Mihail Kogălniceanu.

„Ne bucurăm că am primit finanțare pentru acest proiect, care va îmbunătăți semnificativ infrastructura rutieră din localitate. Străzile Nicolae Bălcescu, Transilvaniei, Dorobanți și Daciei sunt parte din rețeaua de drumuri locale ale Mihail Kogălniceanu și sunt esențiale pentru circulația în zonă. Proiectul este fazat și se va lucra atât la tronsoanele neasfaltate, cât și la cele cu asfalt degradat”, a declarat primarul Ancuța Belu.

Locuitorii din Mihail Kogălniceanu se bucură de această investiție care va aduce un plus de confort în viața lor de zi cu zi, reducând astfel disconfortul creat de drumurile neasfaltate sau degradate.

„Prin acest proiect dorim să îmbunătățim calitatea infrastructurii rutiere și să oferim un mediu mai confortabil pentru locuitorii noștri Vom avea străzi modernizate, mai sigure și mai accesibile, ceea ce va contribui și la dezvoltarea economică și socială a localității noastre”, a mai spus primarul Ancuța Belu.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*