FOTO Primăria Mangalia a rezolvat problema zidului de pe Aleea Teilor. Strada a fost betonată și s-a înălțat cu jumătate de metru

Zidul de la Mangalia. FOTO Facebook
Zidul de la Mangalia. FOTO Facebook

Celebrul zid de pe faleza de la Mangalia mai are acum doar 80 cm. Construcția nu a fost dărâmată, dar Primăria a găsit o soluție pentru ca peretele de beton să nu stea în fața turiștilor.

Citește și: EXCLUSIV FOTO VIDEO Zidul de la Mangalia, între bătăi cu iz electoral și adevărul din teren

Strada s-a înălțat atît de mult încât acum zidul pare unul de mărime normală. Secretul: peste straturile de piatră și nisip a fost turnată o platformă de beton, așa că drumul este acum mult mai înalt decât părea inițial.

Primarul Radu Cristian, cel care a fost mult contestat cu acest proiect, susține că proiectul este aproape de finalizare și că povestea parapetului de protecție a fost una pur electorală, inventată de contracandidații săi de la PSD.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*