FOTO Primăria Constanţa a început pregătirea stațiunii Mamaia pentru sezonul estival

A început pregătirea stațiunii Mamaia pentru sezonul estival. FOTO Primăria Constanţa

Echipele Primăriei Constanța, ale Poliției Locale și ale Confort Urban au luat la pas toate străzile și aleile din stațiunea Mamaia și anunță că au identificat neregulile și au stabilit măsurile ce trebuie luate.

„De la amenajarea și organizarea parcărilor, verificarea autorizațiilor de funcționare, la fațade, amenajarea spațiilor verzi și curățenie, nimic nu a fost ignorat”, au transmis reprezentanții instituției.

Potrivit acestora, echipele de la Spații Verzi au tuns iarba, au cosit și greblat, au toaletat arborii și arbuștii și au strâns resturile vegetale. De asemenea, lucrătorii Confort Urban au reabilitat parcările și au montat borduri pentru delimitarea spațiile verzi din stațiunea Mamaia. Urmează așternerea de pământ vegetal și amenajarea spațiilor verzi. Astfel de acțiuni vor avea loc în toată stațiunea Mamaia în perioada următoare, astfel încât, până la debutul sezonului estival, fiecare perimetru să fie amenajat în mod corespunzător.

O atenție deosebită se acordă zilele acestea curățeniei în stațiune. Echipele municipalității și ale firmei de salubrizare curăță rigolele, fiecare grătar în parte este demontat, curățat și măturat de resturile aduse de ploi, îndepărtează nisipul de pe alei,  strâng gunoaiele,  mătură și  spală străzile.

Autoritățile locale fac apel și la operatorii economici care își desfășoară activitatea în stațiunea Mamaia să asigure curățenia incintelor proprii pentru a-și întâmpina vizitatorii în locuri curate și igienizate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*