FOTO Prima ieșire publică a lui Radu Ștefan Mazăre: în club de ziua numelui

Radu Mazăre și Tania Budi, în club LUV. FOTO Facebook
Radu Mazăre și Tania Budi, în club LUV. FOTO Facebook

Fostul primar de Constanța a fost o prezență cât se poate de discretă după ce și-a dat demisia din PSD și de la Primăria Constanța. În ultimele luni, numele edilul de altă dată a apărut în media doar după ce un mare dosar de corupție a fost trimis în judecată. Radu Mazăre este acuzat că ar fi primit, alături de apropiații săi, șpăgi de 8.5 milioane de euro pentru mai multe contracte cu Primăria.

Mare amator de cluburi, Mazăre nu a mai fost văzut pe timpul verii în Mamaia. Iată că ziua numelui său, cea de Sfântul Ștefan, îl găsește în club. În câteva imagini apărute pe Facebook, Radu Mazăre apare îmbrăcat într-o simplă cămașă albă și cu părul mai lung decât atunci când și-a dat demisia și poartă o cruciuliță și un lanț de aur la gât.

Fostul primar este însoțit de actrița Tania Budi, care este și patroana clubului Luv din Constanța și alți 3 bărbați și o femeie cunoscuți din anturajul său. Localul ales pentru sărbătorirea zilei onomastice este chiar clubul Luv.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*