FOTO Pompierii de la ISU Dobrogea au intervenit pentru a salva un cățeluș căzut în fântână

Interventie pompieri descarcerare pentru salvarea unui pui de câine

Echipajul de Descarcerare al Detașamentului Palas a ISU Dobrogea a intervenit luni după amiază la un caz mai deosebit. Un bărbat a sunat la 112 și a anunțat că într-o fântână abandonată din zona Industrială – Constanța au căzut doi pui de câine.

Un pompier legat cu un ham a fost coborât în puț, iar la o adâncime de aproximativ 8 metrii, între niște țevi și fundul de pământ a fost găsit un singur cățel, teafăr. Acesta a fost scos afară și predat bărbatului care îi anunțase

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*