FOTO Polițiștii locali au aplicat 60 de amenzi în trei ore celor care au coborât cu mașinile pe plaja “3 Papuci” din Constanța

O zi de plajă i-a costat pe unii constănțeni aproape 300 de lei numai parcarea. FOTO Facebook/Radare & Filtre Constanta

O sesizare venită din partea unui constănțean la Direcția Generală a Poliției Locale Constanța, le-a stricat ziua câtorva zeci de concetățeni care au fost amendați.

Duminică după amiază, polițiștii locali au fost sesizați despre faptul că mai multe persoane au ignorat semnul de „Accesul Interzis“ pentru autoturisme amplasat pe calea de acces spre plaja 3 Papuci. La fața locului au fost trimise două echipaje ala DGPL, care au ajuns chiar în timp cei mai mulți dintre cei care au mers la plajă cu mașina până jos pe faleză se pregăteau să plece acasă.

Potrivit reprezentanților DGPL, în aproximativ 3 ore, echipajele de Poliție Locală au aplicat 60 de sancțiuni pentru nerespectarea semnului rutier „Accesul interzis“, în valoare de 17.400 lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*