FOTO Polaris M Holding a început campania de toamnă, “Curățăm Constanța Noastră”!

Echipele Polaris M Holding participă la campania „Curățăm Constanța Noastră. FOTO Polaris M Holding

În ciudă condițiilor meteo nefavorabile de la începutul lunii octombrie, angajații Polaris M Holding alături de Primăria Constanța, au început acțiunile de igienizare și ecologizare în cartierul Palazu Mare.

S-a dat startul campaniei de toamnă „Curațăm Constanța Noastră !” inițiată de Primăria Constanța, cea mai amplă acțiune de responsabilizare civică față de mediul înconjurător din orașul nostru, ajunsă la a VII- a ediție.

Campania se va desfășura în perioadă 1 – 31 oct. și vizează ecologizarea și igienizarea întregului oraș, după cum urmează :

  • 1-15 octombrie – Stațiunea Mamaia, Campus Universitar, Tomis Nord, Faleză Nord, Palazu Mare;
  • 15-20 octombrie – Tomis I, Tomis II, Tomis III, Zona Peninsulara, Zonă Centru, Cartier Anadalchioi, Stadion Badea Cârțan;
  • 20-24 octombrie – Inel I, Zona Industrială, Cartier Coiciu, Cartier I. C. Brătianu, Cartier Palas
  • 24-31 octombrie – Cartier Medeea, Zonă CET, Cartier Viile Noi, Cartier Km 4, Km 4-5, Km 5, Poarta 6.

Autoritățile locale invită cetățenii, agenții economici, instituțiile de stat și private, cluburile sportive și asociațiile de proprietari să participe la curățenia de toamnă. Toți voluntarii implicați în campanie vor primi echipamentele necesare desfășurării activităților din program.

Cei interesați se pot înscrie pe site-ul oficial, la adresă www.curatamconstantanoastra.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*