FOTO Plaja Modern din Constanța a fost igienizată de către angajații Polaris

Angajații Polaris au curățat și igienizat plaja Modern și zona adiacentă. FOTO Polaris M Holding

Zona plajei Modern din  Constanța a fost curățată și igienizată de către angajații Polaris. Acum depinde de cei care vor veni la plajă aici să mențină curățenia.

Angajatii Polaris M Holding au venit în sprijinul reprezentanților Gărzii de Mediu Constanța în activitatea de ecologizare a plajei Modern. În acest sens s-au desfășurat operațiuni de strângere a deșeurilor împrăștiate pe sectorul de plaja, pe taluzuri și în spațiile cu vegetație.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Am fost acolo si au cules vreo 5-6 saci dupa care au plecat lasand in urma multe alte gunoaie si deseuri de mici dimensiuni. In urma lor au venit alti voluntari si au strans peste 150 de KG de deseuri – de pe aceeasi zona curatata de ei doar de poza si de forma.
    Oricum depinde intr-adevar de turisti cum o sa arate zona in viitor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*