FOTO Paul Brummel, Ambasadorul Marii Britanii și al Irlandei de Nord în România, a vizitat Cambridge School of Constanta

Paul Brummel s-a arătat încântat de elevii întâlniți la Cambridge School of Constanta. FOTO CSoC

Excelenta Sa, dl. Paul Brummel, Ambasadorul Marii Britanii și al Irlandei de Nord în România, a vizitat Cambridge School of Constanta, un promotor al syllabusului Cambridge și al programelor și calificărilor Cambridge IGSE și Cambridge Advanced, în semn de recunoaștere a activității și a realizărilor instituției.

 

“A fost minunat să pot vizita Cambridge School of Constanta și să pot cunoaște elevi entuziaști și implicați, de toate vârstele, începând de la cei din primul an de grădiniță până la cei care sunt gata să pornească în carierele lor universitare, cu toții bucurându-se de frumusețea limbii engleze. Le urez succes pe mai departe profesorilor și elevilor din această școală! ” a spus Excelenta Sa, dl. Paul Brummel.

Cambridge School of Constanta este singurul centru din Sud-Estul României care a obținut titlul de membru Platinum al Programului Addvantage – British Council, reflectând nivelul implicării profesorilor în pregătirea și examinarea candidaților.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*