FOTO Orașul Cernavodă are propriile mașini de salubrizare și de deszăpezire

O autospecială dotată cu lamă și sărăriță și o autospecială pentru deșeuri au intrat în dotarea Primăriei Cernavodă. FOTO Primăria Cernavodă

Administrația Publică Locală continuă achizițiile în vederea eficientizării lucrărilor de salubrizare și deszăpezire din orașul Cernavodă.

Ultimele două utilaje achiziționate sunt o autospecială dotată cu lamă și sărăriță pentru împrăștierea materialului antiderapant și o mașină pentru colectarea și transportul deșeurilor.

Ambele ultilaje sunt prevăzute cu toate dotările tehnice necesare astfel încât să se reducă considerabil timpul de intervenție în ceea ce privește serviciile de salubrizare dar și cele de deszăpezire din Cernavodă.

Aceste achiziții sunt suportate financiar de la bugetul local al orașului și fac parte din programul de dotare al societății SC Utilități Publice Gospodăria Comunală SRL ce are drept scop creșterea gradului de satisfacție al cetățenilor prin oferirea unor servicii de calitate dar și pentru creșterea competitivității firmei.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*