FOTO Orașul Cernavodă are propriile mașini de salubrizare și de deszăpezire

O autospecială dotată cu lamă și sărăriță și o autospecială pentru deșeuri au intrat în dotarea Primăriei Cernavodă. FOTO Primăria Cernavodă

Administrația Publică Locală continuă achizițiile în vederea eficientizării lucrărilor de salubrizare și deszăpezire din orașul Cernavodă.

Ultimele două utilaje achiziționate sunt o autospecială dotată cu lamă și sărăriță pentru împrăștierea materialului antiderapant și o mașină pentru colectarea și transportul deșeurilor.

Ambele ultilaje sunt prevăzute cu toate dotările tehnice necesare astfel încât să se reducă considerabil timpul de intervenție în ceea ce privește serviciile de salubrizare dar și cele de deszăpezire din Cernavodă.

Aceste achiziții sunt suportate financiar de la bugetul local al orașului și fac parte din programul de dotare al societății SC Utilități Publice Gospodăria Comunală SRL ce are drept scop creșterea gradului de satisfacție al cetățenilor prin oferirea unor servicii de calitate dar și pentru creșterea competitivității firmei.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*