FOTO „Oamenii invizibili”, la antrenamente în Poligonul Capu Midia

Antrenamente in Poligonul Capu Midia

Structuri din cadrul Sistemului Național de Prevenire și Combatere a Terorismului s-au antrenat în această perioadă în Poligonul Capu Midia pentru creșterea acțiunilor de luptă viitoare.

Militarii și-au exersat și perfecționat abilitățile în domeniul pirotehnic, iar trăgătorii de elită, sau „sniperii” cum sunt ei cunoscuți, au nimicit din elicoptere aparținând Forțelor Aeriene Române, mai multe ținte aflate în apropierea mării.

În Centrul Național de Instruire pentru Apărare Antiaeriană “General de brigadă Ion Bungescu” se pot organiza exerciții tactice cu mari unități, unități și subunități naționale sau NATO, ședințe de instrucție cu dispozitive de muniție explozivă, ședințe de distrugeri cu explozivi reali, trageri individuale sau specifice cu armamentul de infanterie, precum și alte activități.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*